Wanneer is het Kerst?

Wanneer is het Kerst?

Op de vraag wanneer het Kerst is kan ik heel kort en bondig reageren. Kerst valt ieder jaar namelijk weer op 25 december, daar verander je niks aan. Een vraag waar ik een wat uitgebreider antwoord op kan geven is de volgende; wanneer moet ik mijn Kerstgeschenken bestellen om een zo leuk mogelijk geschenk te kunnen geven?

Wanneer moet ik gaan zoeken naar een Kerstgeschenk?

Afgezien van het feit dat bij de Geschenkbedenker bijna alles in een vrij kort tijdsbestek te realiseren is en je zo dus altijd met een leuk geschenk op de proppen komt. Zijn er toch wel wat factoren waarmee je rekening dient te houden. Zo is het vanaf begin september een chaos in relatiegeschenkenland. Iedereen is op zoek naar het leukste Sinterklaas- of Kerstgeschenk en hiermee staan we dus voor een hele berg aanvragen is een vrij kort tijdsbestek. Wanneer jij dus het uiterste vergt van de creatieve vrijheid van jouw geschenkbedenker is het wijs om hem of haar al in augustus te benaderen. 

Niet alleen omdat de zomerzon het beste in hem of haar naar boven haalt maar ook omdat er dan een lange aanlooptijd is naar het daadwerkelijke geefmoment. Op die manier zijn alle productie- en levermogelijkheden nog haalbaar en sleep jij hiermee het leukste geschenk naar binnen. Want wie wil er nu niet jaren later op de bedrijfsborrel nog horen over dat  Kerstgeschenk in 2023, toen alles nog beter was. 

Ben jij benieuwd naar relatiegeschenken op maat? De Geschenkbedenker helpt je graag verder!

Wanneer is het Kerst?