Maak je eigen DROPstelling

Maak je eigen DROPstelling

Toen ik een kleine anderhalve maand terug een assortiment voor het EK moest ontwikkelen. Wilde ik eerst alle oranje-gerelateerde snoep opkopen binnen een straal van 50 kilometer en daarmee gaan rommelen. Gelukkig heb ik uiteindelijk mijn eindeloze zak met woordgrappen uitgestrooid over de tekentafel. Vanuit hier is deze leuke EK-gimmick ontstaan.

In Nederland hebben we meer dan 18 miljoen bondscoaches op de bank zitten. Een ieder met zijn of haar eigen spelopvatting. De één vindt dat we 5-3-2 moeten spelen terwijl de ander vast blijft houden aan de oude vertrouwde 4-3-3.

Met de ‘’maak je eigen dropstelling’’ geschenkdoos bepaal jij de beste opstelling voor het komende EK. Is het de volgende wedstrijd d’rop en erover of d’rop of eronder? Jij bepaalt! Zet dit product in om de EK-Pool van jouw bedrijf wat meer kleur te geven, om het speelschema rond te sturen aan jullie relaties of misschien heb je zelf nog wel een veel leuker idee.

We produceren volgende week een beperkte voorraad van deze full colour bedrukte doosjes dus wees er snel bij! Wil jij een doosje met een geheel eigen opmaak? Trek gerust aan de bel dan nemen we deze nog mee in de totale productie 😊
Maak je eigen DROPstelling