Over de geschenkbedenker

Voor ieder idee hebben wij er twee

Wie bedenkt jouw geschenken?

Aangenaam, mijn naam is de Geschenkbedenker maar jij mag me Pim noemen. Wanneer er op suffe verjaardagen aan me werd gevraagd wat ik voor mijn werk deed antwoordde ik standaard met; ik ben geschenkbedenker. Hetgeen vaak werd gevolgd door een glimlach en een leuk gesprek.

In de werkelijkheid was ik gewoon verkoopmedewerker maar hiermee greep ik wel direct de essentie van dit vak. Wanneer je iets net even anders verpakt grijp je de aandacht. Geef daarom jouw eigen kleuren, ontwerpen en uitingen mee aan ieder product op de website en pak hiermee de onverdeelde aandacht van de ontvanger. 

Wil je weten of jouw idee werkelijkheid kan worden? Bel mij!
pim-op-logo2
Hoe gaan we te werk? 

Persoonlijk, creatief en maatschappelijk verantwoord

Dus jij wil een aanvraag bij me plaatsen? Mooi, je staat op het punt om één van de beste keuzes in je loopbaan te maken. Niet alleen kun jij met mijn creativiteit pronken bij je leidinggevende en is je promotie slechts een kwestie van tijd. Ook doe ik alles zoals het ''vroeger'' ging.  Bij mij ben je niet de zoveelste klant, zijn al je vragen welkom en niet vervelend en ben je geen nummertje maar mens. Je hebt hier alleen contact met mij en wordt dus niet heen en weer geslingerd tussen de verkoop-, grafische- en financiële afdeling. Van het begin tot het eind verzin, ontwikkel, assembleer en lever ik jouw bestelling uit. 

Heb je geen vertrouwen in een tijdige levering via één van de grote verzendmaatschappijen? Dan spring ik de Geschenkbedenkbus in en sta ik zelf met de dozen te sjouwen. Zeg maar waar je ze hebben wil! Wil jij het geschenk binnen een onmogelijk tijdsbestek geleverd hebben? Dan slaap ik maar een paar nachten minder. Wil jij je pv-uitje op Mars vieren? Dan krijg ik Elon Musk op één of andere manier wel te pakken. Niets is hier teveel of te gek. Op de geschenken na dan, die zijn sowieso te gek! 

Het gros van mijn artikelen wordt daarnaast geassembleerd via de sociale werkplaats. Naast de allerleukste geschenken krijg je dus ook een stukje social return hiervoor terug. Negen van de tien keer ben ik zelf ook aan de productietafel te vinden. Met een gigantische glimlach en een hele berg voldoening. Deze mensen heb ik in de loop der jaren in mijn hart gesloten. Ook wordt al mijn drukwerk gedaan door de drukker op het dorp en werk ik zoveel mogelijk samen met lokale partijen. Alles is dus lekker gewoon en de geschenken gewoon zo lekker. 

Als klap op de vuurpijl betaal je hier nooit teveel. Ik heb immers geen gigantisch pand of personeelsbestand en daarmee is mijn overhead minimaal. Je betaalt hier enkel voor mijn boterham en die van m'n vrouw en zoontje. Niet om de portemonnee van één of andere louche investeerder te spekken of om een uitzonderlijk dikke bak te kunnen rijden. 
GeschenkBedenker_logo_zw_Tekengebied_1_f54ab69d-b97e-4d9d-8230-b8673652c7f3
reakt_logo_1
Wrapping Gifts

Geschenken en themadagen

Bekijk nu
Candy Hearts Close Up

Snoep geschenken

Bekijk nu
A Flatlay Of Packages On White Table

Brievenbus geschenken

Bekijk nu
 • Daag me uit!

  Voor ieder idee hebben wij er twee!
 • Unieke geschenken

  Laat jouw werknemers zich speciaal voelen.
 • Snel, sneller, snelst

  Wij schakelen sneller dan Max Verstappen
 • 100% Veilige betaling

  Bij ons ben je in goede handen