PPThee’tje doen?

PPThee’tje doen?

Menig beursbezoeker komt thuis met een emmer vol pennen, flyers en andere prularia. Bij PPT Solutions vonden ze het wel eens tijd voor een verfrissend geschenk, een item waardoor er thuis op een rustig moment nog even aan ze gedacht zou worden. Een geschenk wat minstens zoveel indruk zou maken als hun bijzonder creatieve PowerPoint presentaties. 

Hiermee ontstond dit prachtige glazen buisje met kwalitatief hoogwaardige thee. Welke op een eerlijke manier is geproduceerd en uitvoerig is geproefd door onze persoonlijke theesommelier. Vervolgens hebben we het buisje afgewerkt met een op kleur geselecteerd jute touwtje in plaats van een prullig plastic lintje en het product was klaar om de blits te maken op de beurs. Het eindresultaat vind je hier. 

Heb jij nou geen idee waarmee je indruk maakt op een beurs of congres? Dan ga ik persoonlijk op zoek naar het best passende geschenk voor jouw bedrijf. Zo heb ik voor de koffieliefhebbers ook koffieplantjes, deze zijn perfect om op te voeren onder ‘’zullen we binnenkort een bakkie planten?’’. Ideaal als je in een ooghoek dat ene interessante prospect voorbij je stand ziet wandelen. 

PP Theetje

Volgende
Reisgenootjes
Reisgenootjes
PPThee’tje doen?