Chips, weer niet de snelste tijd!

Chips, weer niet de snelste tijd!

DSD Europe had begin juni een DSD partner Day. Een evenement voor hun partners in de kantoortuin van DSD Europe. Geheel aangekleed met pagodetenten, foodtrucks, cocktailbars en om het helemaal af te maken een Formule 1 simulator.

Vooraf aan het evenement hebben we als uitnodiging een gepersonaliseerd zakje met rietjes verstuurd. Hier werd natuurlijk met een knipoog gerefereerd aan de cocktailbars. Het evenement zelf moesten we daarna natuurlijk ook nog aankleden en ik zag bij uitstek een rol weggelegd voor de F1 Simulator.

Omdat ik het zelf in deze simulator altijd af moet leggen tegen iedereen die ook maar een beetje met een stuur uit de voeten kan, dacht ik natuurlijk aan alle verliezers. Waar de mannen en vrouwen met gevoel voor richting, snelheid en de perfecte lijnen op een circuit stonden te glimmen op het podium. Konden ze mij met tranen in mijn ogen ergens in een hoekje van het gebouw vinden naast de kamerplant.

Dit mocht de verliezers bij de DSD partner Day natuurlijk niet gaan overkomen. Hierom heb ik speciaal voor deze groep mensen een giveaway ontwikkeld. Een persoonlijk blikje Pringles met hierop ‘’chips, weer niet de snelste’’.

Wat ik wel snel kan? Leveren! Dit alles stond binnen drie werkdagen the shinen naast de F1 simulator. Heb jij dus een opdracht voor me met een onmogelijke tijdsspan? Dan kan het zomaar dat ik binnen luttele seconden met mijn Geschenkbedenkbus op de oprit van jullie bedrijf sta.

Chips, weer niet de snelste tijd!